De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende, urgente fase gekomen. U zult dit in het nieuws vast en zeker gevolgd hebben.  Op dit moment is het van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) af te remmen.

De tandheelkundige zorgdiensten zijn ook verzocht om hier een maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. De gezamenlijke mondzorgkoepels (ANT, KNMT, NVM en ONT adviseren hun leden (tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen) derhalve om met ingang van maandag 16 maart 2020 tot 6 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten.

In het belang en veiligheid van uzelf en onze medewerkers, heeft Bizkitz besloten zich aan dit advies te conformeren. Dat betekent dat alle geplande behandelingen in de periode van 16 maart tot 6 april helaas geen doorgang kunnen vinden. Indien u een afspraak heeft in bovengenoemde periode, zal er door ons team contact met u worden opgenomen voor het maken van een nieuwe afspraak. 

Heeft u een vraag dan kunt u het beste een e-mail sturen naar info@bizkitz.nl. Wij zullen deze mail zo spoedig mogelijk beantwoorden en indien nodig telefonisch contact met u opnemen.

Voor spoedeisende pijnklachten blijven wij bereikbaar op het reguliere nummer: 076-2070050. In overleg met u zullen wij bespreken of het nodig is de praktijk te bezoeken of dat we u op een andere manier behulpzaam kunnen zijn.